PÄIVITYS: Kahden Phuketin taksinkuljettajan ajokortit virustaistelussa jäädytetty 180 päiväksi

Phuket -

Kahden Phuketissa taistelevan taksinkuljettajan ajokortti on jäädytetty 180 päiväksi.

Edellinen tarinamme:

Phuketin maakuljetustoimiston päällikkö Atcha Buajan kertoi Phuket Expressille torstai-iltana (6. huhtikuuta)th), että hän sai viraalisen videoleikkeen kahdesta taksinkuljettajasta tappelemassa Patak Roadilla Karonissa. Yksi heistä oli pettynyt, että toinen poimi turisteja hotellin edestä, jonka järkyttynyt kuljettaja piti "hänen alueensa".

Nyt päivitykseen:

Phuketin maakuljetustoimiston päällikkö Atcha Buajan kertoi Phuket Expressille, että kaksi taksinkuljettajaa tunnistetaan Mr. Chayakorn Chaitisukiksi ja Mr. Noppadon Changlekiksi.

Molempien ajokorttien ajokielto on 180 päivä 7. huhtikuuta alkaenth marraskuuhun 2nd, 2023.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.