Minne mennä Songkran 2023 -tapahtumaan Phuketissa: Suuret tapahtumat ja konsertit

Phuket -

Songkran Festival palaa tänä vuonna täyteen toimintaan neljän vuoden jälkeen! Festivaalia vietetään kaikkialla Thaimaassa, myös Phuketissa, yhdessä tunnetuimmista matkailukohteista.

Joten tässä on joitain Phuket Expressin suosituksia Songkran-juhliin Phuketissa.

  1. Big Island Water Fun Central Phuket Florestassa Wichitissä, Mueang Phuketissa 12. huhtikuuta - 16. huhtikuuta thaimaalaisten bändien ja laulajien konserttien kera thaimaalaisten ja ulkomaisten DJ:n kanssa. Mukana tulee sekä vapaa- että maksualueita.

2. Sininen puu x rumpukoodi Songkran Thalangissa 14.-15. ulkomaisten taiteilijoiden kanssa. Lippuja saatavilla.

3. Neon Water Party Central Patongissa 12. huhtikuuta - 13. huhtikuuta klo 4 - keskiyöhön thaimaalaisten ja ulkomaisten DJ:n kanssa ja ilmainen sisäänpääsy.

4. Water Vlog Phuket Music Festival 13. huhtikuuta 15. huhtikuuta lähellä Vlog Bar Phuketia Phuket Townissa thaimaalaisten ja ulkomaisten artistien kanssa. Lippuja saatavilla.

5. Songkranin vesiroiskejuhla ja "No Alcohol" -tapahtuma Phuket Townissa.

6. Songkran Festival Ultimate Pool Party Phuketissa 14. huhtikuuta Andamanda Phuketissa Kathussa. Lippuja saatavilla.

7. Wan Lai Patong Phuket 17. huhtikuuta Otop Marketilla Patongissa ilmaisen elävän musiikin ja DJ:n kera.

Nämä ovat vain konsertteja ja suuria tapahtumia, myös perinteisiä ja uskonnollisia tapahtumia tulee runsaasti.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.