59 merikilpikonnien poikasta kuoriutuvat ja suuntaavat mereen Phang Ngassa – VIDEO

Phang Nga -

Viisikymmentäyhdeksän nahkakilpikonnan poikasta on kuoriutunut ja lähtenyt mereen Takua Thungin alueella.

Department of Marine and Coastal Resources (DMCR) kertoi Phuket Expressille, että nahkakilpikonnan emo muni 83 munaa 28. tammikuuta 2023 Bang Kwan Beachillä Kok Kloin osa-alueella.

Sunnuntaina (26th) 59 nahkakilpikonnan poikasta kuoriutui onnistuneesti munista. Kilpikonnanpoikaset suuntasivat sitten takaisin kotiinsa merelle. Kaksikymmentä munaa ei kuoriutunut. Neljä kilpikonnien poikasta kuoli valitettavasti kuoriutuessaan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.