Kiinan KOL:ien suoratoistomatkakokemukset Etelä-Thaimaassa

LEHDISTÖTIEDOTE:

Pekingissä sijaitsevan kiinalaisen lyhyen videonjakomobiilisovelluksen Kuaishou kautta, joka korostaa laajaa valikoimaa laadukkaita matkailuelämyksiä Phuketissa, Krabissa ja Phang-ngassa.

Bangkok, 23. maaliskuuta 2023 – Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) ja Kuaishou Technology toivat Key Opinion Leaders (KOLs) Kiinasta suoratoistamaan "Travel Adventures Thailand Episode" -sarjaa Phuketissa, Krabissa ja Phang-ngassa Kuaishoun kautta 15.-24. maaliskuuta.

Tanes Petsuwan, TAT:n kansainvälisen markkinoinnin apulaiskuvernööri – Aasia ja Etelä-Tyynenmeren alue, sanoi "Toiminto on osa TAT:n Kiinassa jatkuvia ponnisteluja markkinoiden luottamuksen lisäämiseksi ja toistamiseksi, että Thaimaa on edelleen kiinalaisten matkailijoiden suosikkikohde. Suora lähetys tarjoaa meille täydellisen tilaisuuden lisätä tietoisuutta "Visit Thailand Year 2023: Amazing New Chapters" -kampanjasta.

TAT tekee yhteistyötä Pekingissä toimivan kiinalaisen lyhyen videonjakosovelluksen Kuaishoun kanssa helpottaakseen kutsutun 20 KOL:n ja noin 50 miehistön jäsentä Kiinasta. Tavoitteena on edistää erilaisia ​​laadukkaita matkailutuotteita ja -palveluita Phuketissa, Krabissa ja Phang-ngassa "Travel Adventures Thailand Episode" -suoratoistotoiminnan kautta.

Matka korostaa eksklusiivisuutta ja erinomaisuutta, joka palvelee Kiinan eri matkailusegmenttien, kuten hypermilleniaalien, perheiden, työnteon ja hopean ylellisyyden, nykyistä elämäntapaa. Suoratoisto sisältää laajan valikoiman matkailuelämyksiä Etelä-Thaimaassa rannoilta ja saarilta paikalliseen ruokaan ja kulttuuriin sekä yhteisömatkailuun.

Suoratoistomatkan odotetaan tavoittavan 50 miljoonaa käyttäjää ja innostavan kiinalaisia ​​matkustajia enemmän Phuketiin, Krabille ja Phang-ngaan käyttämällä käteviä suoria lentoja Phuketiin Pekingistä ja muista Kiinan kaupungeista.

Kuaishoulla on tällä hetkellä 363 miljoonaa käyttäjää päivässä ja 626 miljoonaa käyttäjää kuukaudessa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.