Adangin saari Satunissa on tarkoitus kehittää maailmanluokan matkailukohdeksi

Etelärajaprovinssien hallintokeskuksen (SBPAC) mukaan Ko Adang tai Adangin saari Satunin eteläisellä rajaprovinssilla on tarkoitus kehittää maailmanluokan matkailukohteeksi, kuten Malesian Langkawi.

SBPAC piti äskettäin kokouksen keskustellakseen tavoista parantaa ja kehittää matkailua Satunissa, joka on kuuluisa viidakoille, vuorille ja rannoille leviävästä koskemattomasta luonnostaan.

SBPAC:n apulaispääsihteeri Chanathan Saengphum totesi, että kaikki asiaankuuluvat virastot työskentelevät yhdessä ajaakseen Adangin saaren kehittämistä tärkeäksi matkailukohteeksi tässä osassa maailmaa seuraavien viiden vuoden aikana.

Tämän hankkeen puitteissa Adangin saaria kutsutaan "Kaakkois-Aasian joeksi". SBPAC on valinnut tämän saaren matkailun kehittämiseen, koska sillä on suuri potentiaali, ja se on laaja ja kaunis alue, joka soveltuu kehitettäviksi suureksi ekomatkailukohteeksi ja virkistyskeskukseksi. Hanke toimitetaan eteläisten rajamaakuntien kehittämisen strategisen komitean kokouksessa 27.

Andamaanienmerellä Tarutaon osa-alueella Mueangin alueella sijaitseva Adangin saari kattaa noin 30 neliökilometrin alueen, ja sitä ympäröivät pienet saaret, kuten Ko Lipe, Ko Dong, Ko Hin Ngam ja Ko Yang. Maantieteellisesti siinä on korkeita vuoria tiheine vihreine metsineen.

Toiseksi suurin saari Tarutaon saaren jälkeen, myös Mueangin alueella, Adangin saari tarjoaa monia luonnonnähtävyyksiä, kuten Mae Mai Bayn, vesiputouksen nimeltä "Namtok Chon Salat", jonka vesi virtaa ympäri vuoden, ja luonnonkaunis näköalapaikka. nimeltään "Pha Chado", joka oli havaintopiste merirosvoille, jotka halusivat hyökätä kaupallisiin aluksiin. Adangin saari on myös ihanteellinen paikka sukellukseen koralliriuttojen arvostamiseksi.

Fatoni-yliopiston kansainvälisten suhteiden ja alumnien johtaja, professori Dr. Sukree Langputae sanoi, että matkailuresurssien lisäksi Satunin oli valmistauduttava matkailun kehittämishankkeen koulutukseen. Esimerkiksi opetussuunnitelmaan tulisi sisältyä aiheeseen liittyviä kursseja, kuten vieraita kieliä koskevia kursseja, jotta opiskelijat saavat tarvittavat tiedot ja taidot.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.