Kuljettaja loukkaantui bussikolarissa Patong Hillillä

Patong -

Kuljettaja sai vakavia vammoja Patong Hillillä tapahtuneen bussikolarissa.

Patongin poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta kello 5 tänä aamuna (45. maaliskuuta) pian sen jälkeen, kun se tapahtui paikallisesti nimellä Pla Ra Curve (fermentoitu kalakäyrä) lähellä Suwan Khriri Wong -temppeliä (Patongin temppeli).

Patongin poliisi ja Phuket Express saapuivat paikalle ja havaitsivat, että vaurioitunut bussi törmäsi seinään kaarteessa. Bussinkuljettaja, Mr. Prayoon Nayao, 37, oli loukannut sormeaan. Bussissa ei ollut matkustajia, mutta lähellä oleva seinä ja sähköpylväs vaurioituivat.

Bussi ei päässyt liikenteeseen.

Bussinkuljettaja kertoi The Phuket Expressille olevansa tulossa Phuket Townista Patongin sairaalaan hakemaan henkilökuntaa seminaariin Phang Ngaan.

Hän ei tuntenut tietä ja uskoi, että jarruissa oli vika. Hän oli juuri alkanut ajaa bussia kuukausi sitten.

Patongin poliisi kuitenkin jatkaa tutkintaa ja harkitsee lisätoimia.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.