Phuket ja Isan nimettiin TIMEn vuoden 2023 suurimpiin paikkoihin

LEHDISTÖTIEDOTE:

TIME-lehden mukaan kaksi paikkaa Thaimaassa on 50 ”erityisen tutkittavan kohteen” joukossa ympäri maailmaa.

Bangkok, 22. maaliskuuta 2023 – Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) on iloinen voidessaan ilmoittaa, että TIME-lehden listalla "The World's Greatest Places Of 2023" - jonka se kuvailee 50 erikoiseksi tutkittavaksi - sisältää kaksi Thaimaan kohdetta - Isan (koillis) ja Phuket.

Mr. Yuthasak Supasorn, TAT:n kuvernööri, sanoi "Ei vain yksi vaan kaksi thaimaalaista inkluusiota tässä arvostetussa maailmanlaajuisessa vierailukohdekokoelmassa on upea kunnia, ja Thaimaa voi olla erittäin ylpeä. Thaimaa on todellakin valmis ottamaan vastaan ​​turisteja kaikkialta maailmasta "Visit Thailand Year 2023: Amazing New Chapters" -kampanjan kautta.

TIME-luettelossa mainitaan erityisesti Isanin monipuoliset ja herkulliset kulinaariset tarjoukset, ennen kuin sanotaan myös: "Ne, jotka uskaltautuvat tälle Thaimaan syrjäiselle alueelle, joka on täynnä riisipeltoja, palkitaan kansallispuistoilla ja khmerien temppelin raunioilla, ja nyt : Michelinin suosittelemat ravintolat. Se ei kuitenkaan ole vain ravintolat ja yömarkkinat, jotka houkuttelevat uusia kävijöitä. Viime vuonna tuli kuluneeksi 60 vuotta Thaimaan ensimmäisestä kansallispuistosta, Khao Yaista, joka sijaitsee suurelta osin Isanin Nakhon Ratchasiman maakunnassa ja jossa asuu norsuja, gibboneja ja Aasian mustakarhuja.

Phuketista luettelo sanoo: "Thaimaan vierailluin alue - Phuketin kuuluisat rannat - lisäsi juuri perheensä vetovoimaa Carnival Magic -kulttuurikeskeisen teemapuiston avajaisissa viime syyskuussa. Vapaaehtoismatkailualoitteet ovat edelleen prioriteetti saarella. Esimerkiksi Phuket Elephant Sanctuary kutsuu vieraita auttamaan eläinten ruokkimisessa ja tarjoaa koulutusta norsujen kommunikaatiosta ja käyttäytymisestä. Vaikka saari tunnetaan parhaiten samannimisestä kaupungistaan, Phuket houkuttelee yhä enemmän vierailijoita ruuhkattomalle maaseutulleen vaikuttavalla moderneilla luksuslodge-maisemilla.

Täydellinen luettelo vuoden 2023 maailman suurimmista paikoista on luettavissa osoitteessa https://time.com/collection/worlds-greatest-places-2023/.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.