Matkustaja kuoli ja ratsastaja loukkaantui vakavasti moottoripyöräkolarissa Patongissa

Patong -

Moottoripyörän matkustaja julistettiin kuolleeksi tapahtumapaikalla, kun taas ratsastaja loukkaantui vakavasti moottoripyörän kolarissa Patongissa.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta tiistai-iltana (21. maaliskuuta) Kamala – Kalim -tiellä Patongissa.

He saapuivat paikalle ja löysivät tieltä vaurioituneen moottoripyörän. Läheltä löytyi vain rouva Petchthip, 50-vuotias Khon Kaenista kotoisin olevan naisen ruumis. Mr. Jeerania, 29, Uttaraditista oli saanut vakavia vammoja. Hänet kuljetettiin paikalliseen sairaalaan.

Silminnäkijöiden mukaan moottoripyöräilijä ajoi suurella nopeudella ennen kuin menetti hallinnan kaarteessa. Poliisi kuitenkin jatkaa tutkintaa onnettomuuden tarkan syyn selvittämiseksi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.