Venäläinen mies pidätettiin Pha-Nganin saarella 993 oleskelupäivän vuoksi

Pha-Nganin saari, Surat Thani -

34-vuotias venäläinen mies pidätettiin Pha-Nganin saarella Surat Thanissa 993 päivän kuluttua laillisten viisumiehtojensa ylittymisestä.

Maahanmuuttoviranomaiset kertoivat Phuket Expressille, että he ovat äskettäin pidättäneet venäläisen, 34-vuotiaan (nimi ei kerrottu). Hänet pidätettiin saarella sijaitsevassa lomakeskuksessa.

Poliisin mukaan hän on nyt ylittänyt laillisen viisuminsa 993 päivää. Hänet vietiin Koh Pha-Nganin poliisiasemalle syytteen oleskeluajan ylittämisestä, ja hän odottaa karkottamista.

Pidätys seurasi Surat Thanin maahanmuuttoviranomaisia, jotka partioivat tiukasti maassa oleskelevia ulkomaalaisia ​​vastaan. Tämä voi sisältää satunnaisia ​​passintarkastuksia, jotka ovat laillisia Thaimaassa.

***********************

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.