Phuket City of Gastronomy 25-vuotisjuhla järjestetään Phuket Townissa

Phuket -

Phuketin gastronomian kaupunki 25th vuosittainen festivaali järjestetään Phuket Townissa.

Phuketin kaupungin apulaiskaupunginjohtaja Prasit Sinsaowapark kertoi Phuket Expressille, että festivaali järjestetään 8. maaliskuuta alkaen.th huhtikuun 3rd , 2023 klo 4–00 Saphan Hinissä Phuket Townissa.

Mr. Prasit kertoi The Phuket Expressille: "Tämän vuotuisen ruokafestivaalin tarkoituksena on edistää Phuketin matkailua ja taloutta. Phuket on valittu yhdeksi Unescon Creative Cities Network -verkoston jäsenistä Creative City of Gastronomyssa.

Phuket City Food Operators Associationin puheenjohtaja Panachai Wassanaroongruengsuk kertoi Phuket Expressille, että ruokakojuja tulee olemaan yli 100, mikä on enemmän kuin viime vuosina. Festivaali on myös jatkanut ympäristön säästämistä ja saastumisen vähentämistä välttämällä muovin tai vaahtomuovin käyttöä.

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.