Andamanin neljä satamaa suunnittelevat yhdistävänsä Phuketin Phang Ngaan ja Krabiin

Andamaan -

Neljä satamakehitys- ja rakennusprojektia "Andaman Ring" -alueella on suunniteltu yhdistämään Phuket, Phang Nga ja Krabi.

Meriosaston vt. pääjohtaja paljasti hankkeen Phuket Expressille. Hanke on parhaillaan hakemassa 735 miljoonan bahtin budjettia Thaimaan hallitukselle toimitettavaksi. Budjetissa on neljä satamaa kolmessa maakunnassa.

  1. Ma Noh Pierin kehitysprojekti Yao Noi -saarella Phang Ngassa on 175 miljoonaa bahtia, ja sen arvioidaan kestävän 900 päivää vuosina 2024–2026.
  2. Chong Talad Pier -kehitysprojekti Yao Yai -saarella Phang Ngassa on 185 miljoonaa bahtia arviolta 900 päivän rakentamista varten vuosina 2024–2026.
  3. Uusi lauttasatama Ta Lanessa Khao Thongissa, Mueng Krabissa on 115 miljoonaa bahtia 540 päivän arvioidulle rakentamiselle vuosina 2024–2025.
  4. Uusi lauttasatama Ao Porissa Pa Klokissa, Thalangissa, Phuketissa 260 miljoonalla bahtilla arviolta 900 päivän rakentamiseen vuosina 2024–2026.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.