Thaimaan parlamenttivaalit pidetään 14. toukokuuta

Thaimaa-

Thaimaan parlamenttivaalit pidetään 14. toukokuutath, vaalilautakunta ilmoitti.

Edellinen tarinamme:

Maaliskuun 20. päivänä hänen kuninkaallinen majesteettinsa Thaimaan kuningas Maha Vajiralongkorn antoi kannatuksensa maan edustajainhuoneen hajoamiselle, mikä on virallisesti alkava kampanjakausi, joka johtaa tuleviin toukokuun vaaleihin.

Nyt päivitykseen:

Vaalipäivä on ilmoitettu päivää sen jälkeen, kun pääministeri Prayut Chan-o-cha hajotti edustajainhuoneen. Tiistaina (21st) vaalilautakunta (EY) on hyväksynyt asettamaan 14. toukokuutath, 2023 vaalipäivänä ja 7. toukokuutath, 2023 ennakkoäänestyksen osalta.

Ulkomaalaisille lukijoille yksi tämän tapahtuman suurimmista vaikutuksista on tietty alkoholin myyntikielto, joka tarkoittaa, että baarit ja yöelämä on suljettava 24 tunnin ajaksi vaaleja edeltävästä illasta siihen päivään, jolloin äänestyspaikat sulkeutuvat varsinaisen vaalipäivän osalta. Tämä on Thaimaan vaalilaki.

Mitä tulee ennakkoäänestykseen, toisinaan tämä on myös sulkeminen, ja lukijoiden on pysyttävä virallisilla ilmoituksilla.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.