TAT järjestää "Amazing Thailand Mega FAM Trip to Phang-nga 2023"

LEHDISTÖTIEDOTE:

Tapahtuma korostaa Phang-ngan mielekästä matkailutarjontaa ja paikallisen matkailualan valmiutta ottaa vastaan ​​vieraita Aasiasta ja Etelä-Tyynenmeren alueelta.

Bangkok, 20. maaliskuuta 2023 – Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) järjestää "Amazing Thailand Mega FAM Trip to Phang-nga 2023" 18.-21., johon osallistuu 144 matkatoimiston edustajaa 12 maasta Aasian ja Etelä-Tyynenmeren alueelta.

Neljän päivän matka sisältää tervetuliaisvastaanoton, kaksipäiväisen elämyskierroksen ja B2B-yritysneuvottelutapahtuman.

Läsnä tervetuliaisvastaanotossa 18. maaliskuuta Khao Lakissa, Phang-ngassa, oli HE Mr. Phiphat Ratchakitprakarn, matkailu- ja urheiluministeri; Ekarat Leesen, Phang-ngan maakunnan kuvernööri; ja Tanes Petsuwan, TAT:n kansainvälisen markkinoinnin apulaiskuvernööri – Aasia ja Etelä-Tyynenmeren alue, sekä julkisen ja yksityisen sektorin virkamiehiä ja henkilöitä.

herra Tanes sanoi ""Amazing Thailand Mega FAM Trip to Phang-nga 2023" esittelee merkityksellisiä matkakokemuksia Phang-ngassa "Visit Thailand Year 2023: Amazing New Chapters" -kampanjan mukaisesti. Se on myös osa TAT:n suunnitelmaa auttaa perustamaan Phang-nga uudeksi kohteeksi Aasian ja Etelä-Tyynenmeren markkinoille ja siten laajentamaan turistivirtoja ja matkailutuloja paikalliseen talouteen.

Elämyskierros 19.-20. maaliskuuta esittelee tärkeimpiä matkailun maamerkkejä ja aktiviteetteja Phang-ngassa ja sen ympäristössä. Näitä ovat Mu Ko Similanin kansallispuisto, Ao Phang Ngan kansallispuisto, Ko Panyi – kuuluisa kalastajakylistään, Tham Phung Chang – luola, joka tunnetaan stalagmiiteistaan ​​ja tippukivikivikivistä, sekä koskenlaskuseikkailu Song Phraek -joella.

Matka päättyy 21. maaliskuuta B2B-yritysneuvottelutapahtumaan, jossa matkan osallistujat voivat tavata ja keskustella liikeasioista yli 50 Phang-ngan matkailualan toimijan kanssa.

Mr. Tanes lisäsi ""Amazing Thailand Mega FAM Trip to Phang-nga 2023" on aloitettu noudattaen TAT:n "Great Resumption Episode II" -strategiaa, joka auttaa nopeuttamaan Thaimaan matkailun elpymistä.

Strategian mukaisesti TAT ottaa käyttöön viisi lähestymistapaa lyhyen matkan markkinoille, mukaan lukien China is back, 7 Digits Target, Color Your Life by Amazing Thailand, Responsible Tourism ja Second Tier, Second to None.

Erilaisten, erityisesti lyhyen matkan markkinoille suunnattujen markkinointitoimenpiteiden avulla TAT odottaa varausten ja matkojen toteutuvan huhtikuusta 2023 alkaen. Tämän odotetaan johtavan lähimatkojen markkinoilta jopa 62 %:iin ja matkailijoiden määrään jopa 72 %:iin vuoden 2023 kokonaismatkailun suoritustavoitteesta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.