165 merikilpikonnaa kuoriutuu ja palaa merelle Phang Ngassa

Phang Nga -

Satakuusikymmentäviisi merikilpikonnan poikasta on kuoriutunut onnistuneesti ja lähtenyt mereen Phang Ngassa.

Department of Marine and Coastal Resources (DMCR) kertoi Phuket Expressille, että merikilpikonnaemä muni 190 munaa 15. tammikuuta 2023.

Tiistaina (14th) 165 merikilpikonnan poikasta kuoriutui onnistuneesti munista Chong Khao Kadin lahdella Mo Ko Surinin kansallispuistossa. Kilpikonnanpoikaset vapautettiin takaisin kotiinsa mereen. XNUMX munaa ei ole vielä kuoriutunut.

******************************

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.