Oikeudelliset toimet kahdeksaa laitonta taksinkuljettajaa vastaan ​​Phuketissa

Phuket -

Kahdeksaa laitonta taksinkuljettajaa vastaan ​​Phuketissa on käynnistetty oikeustoimi.

Phuketin maakuljetustoimisto (PLTO) kertoi Phuket Expressille, että asiaankuuluvat viranomaiset perustivat viime viikolla tarkastuspisteen Phuketin kansainvälisen lentokentän lähelle Thalangissa.

Kolme taksinkuljettajaa (Green Plates) muista maakunnista löydettiin toimimasta alueella vastoin sääntöjä ja määräyksiä. Lisäksi löydettiin viisi taksinkuljettajaa, jotka käyttivät henkilökohtaisia ​​ajoneuvoja matkailijoiden kuljettamiseen laittomina takseina (Black Plates).

Rikkomukseen syyllistyneet taksinkuljettajat saavat sakon ja heidän ajokorttinsa otetaan huomioon 90 päivän ajokieltoon.

Phuket Express huomauttaa, että "Mustat kilvet" on termi, jota PLTO käyttää yleisesti kutsumaan normaalia henkilökohtaista ajoneuvoa (valkoisella rekisterikilvellä, ironista kyllä), mutta sen sijaan sitä käytettiin matkustajien kuljettamiseen laittomana taksina.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.