78 merikilpikonnan poikasta kuoriutuu ja suuntaa mereen Phang Ngassa

Phang Nga -

Seitsemänkymmentäkahdeksan merikilpikonnan poikasta on kuoriutunut onnistuneesti ja lähtenyt mereen Takua Thung alueella.

Meri- ja rannikkoresurssien ministeriö (DMCR) kertoi Phuket Expressille, että nahkakilpikonnan emo munii 16. tammikuuta 2023 Bang Kwan Beachillä Kok Kloin osa-alueella.

Tällä viikolla 78 nahkakilpikonnan poikasta kuoriutui onnistuneesti munista. Kilpikonnanpoikaset suuntasivat sitten takaisin kotiinsa merelle. Kaksikymmentä-kolme munaa ei ole kuoriutunut. Kilpikonnien poikasista XNUMX kuoli valitettavasti kuoriutuessaan.

Saatat pitää tästä:

XNUMX nahkakilpikonnan poikasta on kuoriutunut onnistuneesti ja lähtenyt mereen Khura Burin alueella.

*****************************

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.