Patongin pubipäällikkö pidätettiin väitetystä Shishan tarjoamisesta asiakkaille

Patong, Phuket -

Patongin poliisi teki ratsian yöpaikalle Phuketissa ja pidätti tapahtumapaikan johtajan väitetystä Shishan tarjoamisesta asiakkaille.

Perjantaina 10. maaliskuuta lainvalvontaviranomaiset tekivät ratsian Crystal-pubiin noin kello 11, mikä johtui raporteista, joiden mukaan laitos tarjosi avoimesti shishaa asiakkailleen. Pubi sijaitsee Soi Banglassa Kathun alueella.

Tutkittuaan tapahtumapaikan poliisit löysivät 3,362 52 grammaa e-nestettä ja yli XNUMX vesipiippua. Tapahtumapaikan johtaja, jonka nimeä viranomaiset salasivat, pidätettiin ja häntä syytettiin tupakkalain rikkomisesta sekä veronkiertoa koskevien ja rajoitettujen tuotteiden hallussapidosta.

Johtaja siirrettiin Patongin poliisiasemalle ryhtymään oikeustoimiin.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.