Phuket järjestää "No Alcohol Songkran" -tapahtuman

Phuket -

"Songkran No Alcohol Event" järjestetään Phuket Townissa ensi kuussa.

Phuketin maakunnan hallintojärjestön (PPAO) presidentti Rewat Areerob kertoi The Phuket Expressille keskiviikkona (8. maaliskuuta).th) tapahtumasta.

"Songkran No Alcohol 2023 -tapahtuma järjestetään torstaina 13. huhtikuutath klo 5–00 Dibuk Roadilla Limelight Avenuen edessä Phuket Townissa."

"Songkran-kampanja on "Ei alkoholia", jonka tavoitteena on vähentää liikenneonnettomuuksia Songkran-festivaalin aikana. Tämä on vuosi yhdeksännen tämän alueen Songkran No Alcohol -tapahtumasta, vaikka Songkran ei ole järjestetty vuoden 2019 jälkeen Covid-rajoitusten vuoksi. Suurin osa osallistujista on 15-35-vuotiaita, mikä on vähintään 25,000 XNUMX ihmistä, Rewat lisäsi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.