Kuljettaja pidätettiin, kun hän avasi tulen Phuketin sairaalan pysäköintirakennuksessa pysäköintikiistasta – VIDEO

Phuket -

Kuljettaja pidätettiin, kun hän avasi tulen aseella Phuket Townin sairaalan pysäköintihallirakennuksessa. Tapaus johtui parkkipaikasta riitelystä.

Phuketin kaupungin poliisille ilmoitettiin tapauksesta tiistaina (9. maaliskuuta) kello 30 Vachira Phuket -sairaalan pysäköintialueen rakennuksen viidennessä kerroksessa Yaowarad Roadilla Phuket Townissa. Thaimaan poliisi pidätti miehen, joka avasi tulen. Henkilövahinkoja ei raportoitu.

Epäilty, lava-auton kuljettaja, jonka poliisi tunnistaa vain Tanakorniksi, 31, kertoi poliisille, että hän oli pysäköimässä lava-autoaan parkkipaikalle, kun hän näki toisen auton hänen takanaan. Tanakornilla oli vaikeuksia pysäköidä lava-autonsa ja sen seurauksena se oli hidas.

Toinen tuntematon autonkuljettaja soitti äänitorveaan ja alkoi kiistellä suullisesti parkkipaikasta Tanakornin kanssa.

Kun Tanakorn oli pysäköinyt lava-autonsa, hän kertoi ottaneensa aseensa ja avanneensa tulen autoilijaa, joka kiihdytti pois. Tuntematon matkustaja yritti rauhoittaa Tanakornia epäonnistuneesti.

Tanakorn sanoi olevansa vihainen siitä, että toinen autonkuljettaja oli töykeä häntä kohtaan ja syytti toista kuljettajaa tapahtuman aiheuttamisesta aloittamalla riidan. Hän kertoi myös kärsineensä masennuksesta sen jälkeen, kun hänen isänsä kuoli itsemurhassa käyttämällä samaa asetta.

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.