Sateenvarjooperaattori pidätettiin tunkeutumisesta rannalle Racha Islandilla Phuketissa

Rachan saari, Chalong -

Sateenvarjokäyttäjä pidätettiin tunkeutumisesta rannalle Racha Yai -saarella Phuketin eteläpuolella.

Thaimaan kuninkaallinen laivasto kertoi Phuket Expressille, että tiistaina (7th) he tarkastivat Racha Yai -saaren Chalongissa Phuketin eteläpuolella rannan tunkeutumisen varalta.

Yksi rantaoperaattori löydettiin tunkeutumasta Ao Pratok Beachille aurinkovarjoineen. Kaksikymmentä sarjaa aurinkovarjoja takavarikoitiin. Rantahoitaja vietiin Chalongin poliisiasemalle lisätoimia varten.

Tarkempia tietoja sateenvarjon operaattorista ei kerrottu.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaajaa ei löydy, se on todennäköisesti jo poistettu. Muita toimia ei tarvita.

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.