Thaimaan pääministeri vietiin sairaalaan oikean käden turvotuksen vuoksi

Kansallinen -

Pääministeri Prayut Chan-o-cha vietiin lauantaina 4. maaliskuuta Phramongkutklaon sairaalaan Bangkokissa hänen turvonneen oikean kätensä tarkkailua varten.

Kenraali Prayut palasi tarkastus- ja ansiomatkalta Ayutthayan maakuntaan perjantaina 3. maaliskuuta käsissään huomattava turvotus. Hänen henkilökohtainen lääkärinsä vieraili hänen asunnossaan ensimmäisessä jalkaväkirykmentissä Bangkokissa tutkimassa kättä ja päätti viedä hänet sairaalaan tarkempaa tarkastusta varten.

Alustavien tietojen mukaan pääministeri sai antibioottikuurin sen jälkeen, kun lääkärit havaitsivat hänen kätensä tulehtuneen. Lisäraportit osoittivat, että hänen kätensä tulehdus näyttää olevan oire, joka liittyy yleisesti pseudogout, jolle on ominaista kalsiumpyrofosfaattidihydraatin (CPPD) kerääntyminen.

Pseudogoutin oireita ovat äkillinen ja voimakas nivelkipu, turvonnut nivel, joka on lämmin ja arka kosketukseen, ja vaurioituneen nivelen punainen iho.

Viimeisimpien raporttien mukaan Prayut joutuu viettämään kaksi tai kolme päivää sairaalassa. Hänen turvonneeseen käteensä laitettiin kipsi.

Prayut on julkaissut kuvia sairaalasta ja näyttää olevan hyvällä tuulella.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [sähköposti suojattu]

 

Tilaa
Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.