PÄIVITYS: Karonin viranomainen sanoo, että mustaa vettä virtaa mereen, ei yrityksiltä

Karon –

Karon Beachille virtaavat jätevedet eivät ole peräisin yrityksistä, vaan sade on huuhtoutunut pois kanavan kautta, Karonin viranomaiset sanoivat.

Ensin edellinen tarinamme:

Paikalliset kehottavat viranomaisia ​​tutkimaan asiaa, kun Karon Beachiltä löydettiin pahanhajuista mustaa vettä virtaavan mereen.

Nyt päivitykseen:

Karonin kunnan apulaispormestari Wanlop Nadon ja hänen tiiminsä tarkastivat alueen. Wanlop kertoi Phuket Expressille, että musta vesi valui mereen sen jälkeen, kun sade oli pestänyt pois kanavan sedimentin.

”Kanavaa ei ole ruopattu yli kymmeneen vuoteen. Sade vei sitten tämän sedimentin mereen." Wanlop totesi.

”Alkuperäinen suunnitelma suurkanavien ruoppauksesta oli kaksi kertaa vuodessa, mutta sitä ei tehty, koska urakoitsija ei jatkanut töitä. Lyhyen aikavälin suunnitelmana on ruopata kanava mahdollisimman pian. Tämä musta vesi on luonnosta, mutta me paitsi että se on vaikuttanut matkailuun. Wanlop lisäsi.

”Lisäksi olemme määränneet useille Karonin kunnan lähellä sijaitseville ravintoloille tilapäisen sulkemisen, kunnes ne ovat parantaneet jätevedenkäsittelyjärjestelmäänsä. Olemme edelleen varmistaneet, että yli 200 yritystä Karonissa on puhdistanut jätevedensä ennen päästöjä." Wanlop päätti.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.