Toimittajalta: Yhteystietomme on päivitetty

Hei TPN-median lukijat,

Halusin kertoa arvoisille lukijoillemme, että olemme päivittäneet yhteystietojamme kaikilla alustoillamme.

Löydät pääyhteyssivumme täältä, vaikka se voi hieman muuttua riippuen siitä, missä luet meitä, olipa se sitten thai-kielemme, Phuket, Pattaya tai kansalliset uutiset.

Kun aloitimme vuonna 2017, emme koskaan odottaneet kasvavamme nykyiselle tasolle, ja kiitämme vilpittömästi kaikkia lukijoitamme kanssamme tällä matkalla. Alussa olimme vain yksi sosiaalisen median sivu ja Gmail-osoite, mutta kokomme ja kasvumme ovat nyt saaneet meidät sellaiselle tasolle, että aiempi Gmail-osoitteemme poistetaan käytöstä.

Tämän seurauksena pääsähköpostiosoitteemme heijastavat nyt verkkotunnuksiamme, kuten [sähköposti suojattu] or [sähköposti suojattu]. Täydelliset tiedot ovat kunkin verkkosivuston yhteystiedot-sivuilla.

Jatkamme Gmail-osoitteen seurantaa toistaiseksi, mutta pyydämme lukijoita, mainostajia, sponsoreita ja asiakkaita ystävällisesti päivittämään yhteystietonsa jatkossa.

Kiitos tuesta.

Adam Judd, osaomistaja, TPN Media, helmikuu 2023

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.