Yli 2,400 XNUMX eurooppalaista turistia risteilyalukselta saapuu Samuin saarelle ennen matkaa Sri Rachaan

Samuin saari, Surat Thani -

Samuin saarelle saapui risteilyalus, jossa oli yli 2,400 XNUMX eurooppalaista matkustajaa, ja sen on määrä tuottaa vähintään viisi miljoonaa bahtia yhden päivän matkalle ennen kuin suuntaa Sri Rachaan Chonburissa.

Samuin PR-toimisto kertoi Phuket Expressille, että eilen aamulla (25th) klo 10 Mein Schiff 00 -risteilyalus saapui Na Thonin laiturille. Saarelle saapui yhden päivän matkalle yhteensä 5 2,409 turistia Euroopasta ja 924 laivan miehistön jäsentä.

He vierailivat elefanttileirillä, temppeleissä, rannoilla, paikallisissa yrityksissä ja kumitiloilla. Jotkut ihmiset vierailivat lähellä olevilla Ang Thong -saarilla.

Samuin viranomaisten mukaan yhden päivän matka on tuottanut vähintään viisi miljoonaa bahtia. Risteilyalus lähti Samuin saarelta klo 6 matkalla Laem Chabangin laiturille Sri Rachassa.

Saatat pitää tästä:

Sri Rachaan saapui yli 2,200 22 matkustajan risteilyalus, jonka odotetaan tuottavan XNUMX miljoonaa bahtia asiaankuuluvien viranomaisten mukaan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.