Päihtynyt ulkomaalainen turisti jäi kiinni yrittäessään varastaa vesiskootterin Patong Beachiltä

Patong -

Päihtynyt ulkomaalainen turisti jäi kiinni, kun hän yritti varastaa vesiskootterin Patong Beachiltä, ​​hyökkäsi vesiskootterin hoitajan kimppuun ja yritti paeta.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin tapauksesta tänään puolen päivän jälkeen (24. helmikuuta).th) Patong Beachillä. He saapuivat rannalle etsimään päihtynyttä ulkomaalaista turistia, jonka rannan hengenpelastajat olivat jo saaneet kiinni.

Rantahengenpelastajat kertoivat poliisille, että ulkomaalainen turisti yritti varastaa vesiskootterin. Rantahengenpelastajat ja vesiskootterien hoitaja näkivät hänet ja yrittivät pysäyttää hänet, mutta turisti hyökkäsi vesiskootterinpitäjän kimppuun ennen kuin ui pois rannalta.

Rantahengenpelastajat ja vesiskootterien hoitaja seurasivat turistia noin kilometrin päässä rannasta ennen kuin saivat hänet kiinni. He pelkäsivät, että turisti saattaa hukkua päihtyneenä. Hänet vietiin takaisin rannalle ennen kuin hänet vietiin Patongin sairaalaan psykiatriseen arviointiin.

Patongin poliisi ei paljastanut turistin henkilöllisyyttä, vaikka joissakin Thaimaan tiedotusvälineissä kerrottiin, että mies oli Lähi-idän turisti ja väitti myöhemmin, että hänellä oli ahdistuskohtaus, joka aiheutti tapahtuman.

Patongin poliisi ei heti kertonut, nostetaanko mies syytteeseen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.