Kiinteistöt: Phuket-kiinteistö saatavilla Mission Hillsissä, 1+ Rai, sopii golfaajille

Yksi rai plus (1888 neliömetriä) Phuketin tontti myytävänä! Tämä on suoraan kauniissa golfkenttäyhteisössä!

Lisätiedot:

Tiellä, voimalla.
Merinäköala ja näkymä golfkentälle ylemmästä huvilatasosta.
Yksityinen, hiljainen
5.5 M THB
Lisää kuvia alla

Sijainti:

Pienessä kehityksessä
Mission Hillsin golfkentällä

Jos olet kiinnostunut ostamaan tai näkemään tämän asunnon, katsomaan lisää kuvia tai myymään omaa asuntosi, soita 088-9272454 (Punnipa) tai lisää linjatunnus: punnipa29 tai sähköposti [sähköposti suojattu]

Lisätietoja siitä, kuinka voimme listata kiinteistösi ja saada sen huomion paikallisissa uutisissa, NAPSAUTA TÄSTÄ.

Lisää paikallisia kiinteistöilmoituksia napsauttamalla tätä.

Nähdäksesi tämän kiinteistöluettelon yksitellen napsauttamalla tätä.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin yhdeksän vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/