Kiinteistö: Phuket-maa myytävänä, 7+ Rai, josta on laajat näkymät Andamaanienmerelle

Sijainti: Baan Mai Khao, Thalang, Phuket, Thaimaa 83150 

GPS-sijainti: 8.153912, 98.321506 

Kuvittele rakentavasi unelmiesi huvilan, lomakeskuksen tai asunnon 7+ Rai loivasti kaltevalle maalle, josta on laajat näkymät Andamaanienmerelle ja Thalangin niemimaalle. Tämä Yacht Haven Marinan ja Mai Khao Beachin välissä sijaitseva erinomainen sijainti on vain lyhyen 10 minuutin ajomatkan päässä lentokentältä, Blue Canyon Golf Resortista, ja vain 15 minuutin päässä erittäin kysytyistä United World College Thailandista ja Thanyapura Sports Complexista. . Maalla on leveä päällystetty tien julkisivu ja valta tontille, mikä tekee siitä täydelliset puitteet seuraavalle projektillesi.  

Hinnoiteltu 42,000,000 THB, tämä todella tilava ja viehättävä maa on harvinainen tilaisuus, jota ei kannata jättää väliin. 

Jos olet kiinnostunut ostamaan tai näkemään tämän asunnon, katsomaan lisää kuvia tai myymään omaa asuntosi, soita 088-9272454 (Punnipa) tai lisää linjatunnus: punnipa29 tai sähköposti [sähköposti suojattu]

Lisätietoja siitä, kuinka voimme listata kiinteistösi ja saada sen huomion paikallisissa uutisissa, NAPSAUTA TÄSTÄ.

Lisää paikallisia kiinteistöilmoituksia napsauttamalla tätä.

Nähdäksesi tämän kiinteistöluettelon yksitellen napsauttamalla tätä.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta. Hänen taustansa on HR and Operations ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta jo vuosikymmenen ajan. Hän on asunut Pattayalla noin kahdeksan vuotta päätoimisena asukkaana, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinat lähetä sähköpostia [sähköposti suojattu] Tietoja meistä: https://thephuketexpress.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thephuketexpress.com/contact-us/