Mies pidätettiin 685 metamfetamiinipillerillä Phuketissa

Phuket -

Miespuolinen epäilty on pidätetty Thalangissa 685 metamfetamiinipillerillä.

Phuketin kaupungin poliisi kertoi Phuket Expressille, että he ovat tällä viikolla pidättäneet herra Weerasak 'X' Nilawongin, 34, Thalangista.

Hänet pidätettiin Sri Soonthornissa sijaitsevan hotellin huoneessa. Häneltä takavarikoitiin 685 metamfetamiinipilleriä talossa Sri Soonthornissa.

Hänet vietiin Thalangin poliisiasemalle syytteeseen luokan 1 huumeiden laittomasta hallussapidosta myyntitarkoituksessa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.