Phuket suunnittelee yhdistävänsä Wichitin ja Chalongin sillalla

Phuket -

Phuket suunnittelee yhdistävänsä Wichitin ja Chalongin Mueang Phuketin alueella sillalla.

Matkailu- ja urheiluministeri Phiphat Ratchakitprakarn vieraili Phuketissa tällä viikolla. Mr. Phiphat vieraili myös alueella, jolla suunnitellaan siltaprojektia Wichitin osa-alueen ja Chalongin alueen yhdistämiseksi. Siltaprojekti on Mudongin kanavalla.

Mr. Phiphat kertoi Phuket Expressille, että silta parantaa liikennettä. Suunnitelman mukaan sillan leveys on kahdeksan metriä ja pituus 280 metriä.

Silta on erittäin hyödyllinen sekä paikallisille että turisteille ja ratkaisee liikenneongelmia, Phiphat sanoi.

Lisäksi silta tulee olemaan uusi maamerkki, ja sen läheisyyteen voidaan tulevaisuudessa tehdä kävelykatutori.

Phuket Express huomauttaa kuitenkin, että lopullista hyväksyntää ja sillan rakentamisen aikajanaa ei ole vielä ilmoitettu tai tiedotettu lehdistön aikaan.

Phiphat ei myöskään ilmoittanut projektin kustannuksia, The Phuket Express lisää.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.