Sniffer Beagle tarkastaa matkatavarat ja matkustajat Phuketin lentokentällä

Phuket -

Sniffer beagle tarkasti matkatavarat ja matkustajat Phuketin kansainvälisellä lentokentällä.

Phuketin kansainvälinen lentoasema ilmoitti eilen (20. helmikuutath), että "sniffer" Beagle (DLD K-9 UNIT) Quarantine and Inspection Canine -yksiköstä (DLD) haisteli lentokentälle saapuvia matkatavaroita.

Tarkastuksen tarkoituksena on estää eläinepidemialain BE2558 (2015) mukaan kiellettyjen eläinten ja eläinperäisten tuotteiden salakuljetus.

Epäiltyjä matkatavaroita ei kuitenkaan löytynyt. Beagle oli kuitenkin turistien ja henkilökunnan suosiossa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.