PÄIVITYS: Kaksi ulkomaalaista ja kolme thaimaalaista pidätettiin Patongissa, Phuketissa moottoripyöräkilpakiistan jälkeen käydyn tappelun jälkeen

Patong -

Kaksi ulkomaalaista ja kolme thaimaalaista pidätettiin, kun he olivat tapelleet moottoripyöräkilpailusta Patongissa.

Edellinen tarinamme:

Joukkoa ulkomaisia ​​moottoripyöräilijöitä varoitettiin julkisesta häiriöstä ennen kuin tappelu paikallisten kanssa puhkesi Bangla Roadilla Patongissa.

Nyt päivitykseen:

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille tarkastaneensa CCTV-materiaalia ja jäljittäneensä viisi tapaukseen osallistunutta henkilöä, joista kaksi oli Ruotsin kansalaisia ​​ja kolme thaimaalaista.

Yksi heistä on taksimoottoripyöräilijä. Hän myönsi osallistuneensa taisteluihin sen jälkeen, kun he varoittivat ryhmää ulkomaisia ​​moottoripyöräilijöitä, että he eivät saa ajaa Bangla Roadilla paitsi lainvalvontaviranomaisten luvalla. Ulkomaalaiset moottoripyöräilijät olivat pettyneitä ja vihaisia, ennen kuin he loukkasivat thaimaalaisia ​​raa'alla kielellä, mikä johti fyysiseen konfliktiin.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että viittä epäiltyä syytetään ruumiillisesta ja henkisestä vahingosta ja tappelemisesta julkisesti. Molemmat osapuolet kättelivät ja sanoivat anteeksi toisilleen. Kaikki viisi henkilöä viedään kuitenkin Phuket Kwaeng Courtiin tänään (17. helmikuutath) muita oikeustoimia varten.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.