Ainakin viisi ihmistä kuoli, viisi loukkaantui vakavasti lava-autojen törmäyksessä Krabissa

KUVA: Krabi Pitak Pracha Rescue Foundation

Krabi -

Ainakin viisi ihmistä on kuollut tapahtumapaikalla ja viisi loukkaantui vakavasti kahden lava-auton törmättyä Krabissa.

Krabi Pitak Pracha Rescue Foundation raportoi, että heille ilmoitettiin onnettomuudesta tänä aamuna (16. helmikuutath) Petch Kasem Roadilla Tap Prikissa, Mueang Krabissa.

Paikalle saapuneet ensiapuhenkilöt löysivät tien varrelta kaksi pakettiautoa. Viisi ihmistä kuoli tapahtumapaikalla ja viisi muuta loukkaantui vakavasti. Heidät vietiin läheiseen sairaalaan. Kaikki ovat thaimaalaisia.

Mitsubishi-avoautossa oli kahdeksan ihmistä, joista suurin osa on katkarapujen pyydystäjiä. Heistä kolme loukkaantui vakavasti. Viisi ihmistä julistettiin kuolleeksi tapahtumapaikalla, kolme henkilöä pakettiauton ohjaamossa ja kaksi lava-auton sängyssä.

Toisessa pakettiautossa olleet kaksi henkilöä loukkaantuivat vakavasti. He olivat matkalla Kampaeng Phetistä Keski-Thaimaassa Krabille.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.