Yksi "Wild Boar" -nuorten jalkapallojoukkueen nuori jäsen, joka pelastettiin Thaimaan luolasta, menehtyy Isossa-Britanniassa

KUVA: Thai PBS

Kansallinen -

Yksi 12 kuuluisasta "Wild Boar" -jalkapallojoukkueen jäsenestä, jotka pelastettiin juuttua Thaimaan Tham Luangin luolaan 17 päiväksi vuonna 2018, on menehtynyt tuntemattomasta syystä opiskellessaan Isossa-Britanniassa.

Duangphet "Dom" Promthep oli viety sairaalaan 2-3 päiväksi kaatumisen jälkeen, Thaimaan tiedotusvälineet kertoivat. Teini-ikäinen jalkapalloilija laitettiin hengityskoneeseen, mutta hän menehtyi yhtäkkiä. Hänen kerrottiin loukkaantuneen päähän.

Raportin Domin kuolemasta julkaisi sosiaalisessa mediassa tänään 15. helmikuuta Tham Luang Khun Nam Nang Non -kansallispuiston virkamies Kamon Khunngamkwamdee.

Dom, 18, oli yksi niistä 12 jalkapalloilijasta, jotka selvisivät jäätyään loukkuun Chiang Rain provinssin tulvivaan Tham Luang -luolaan vuonna 2018. Hänen villisikajoukkueensa oli siitä lähtien saanut maailmanlaajuista tunnustusta, ja pelastusoperaatio muuttui pelastusdraamaelokuvaksi. nimeltään "Thai Cave Rescue".

Viime elokuussa teini voitti stipendin osallistuakseen arvostettuun Brooke House Collegen jalkapalloakatemiaan Leicesterissä Sports Education Foundationin ja Zico Foundationin luvalla.

Hänen perheensä otti yhteyttä ulkoministeriöön. Tarkemmat tiedot ilmoitetaan myöhemmin.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.