Monet ulkomaalaiset uimarit Phuketissa loukkaantuivat meduusoista

Phuket -

Thaimaan viranomaiset kertovat, että monet ulkomaalaiset uimarit Phuketin rannoilla ovat loukkaantuneet myrkyllisistä meduusoista.

Viimeaikaiset voimakkaat aallot tuovat maihin myrkyllisiä hyytelökaluja. Monet ulkomaalaiset uimarit Phuketin rannoilla ovat kärsineet lievistä pistoista ja joillakin on lieviä allergioita pistoille.

Phuket Resources Conservation Centerin johtaja Suchart Ratanaruengsri kertoi Phuket Expressille, että hänen tiiminsä ovat tarkastaneet Phuketin rannoille varoitetut varoituskyltit, jotka varoittavat myrkyllisistä meduusoista ja siitä, mitä tehdä, jos uimari on pistetty.

Patong Beachin rantahengenpelastajat kertoivat Phuket Expressille, että he käyttävät etikkaa pesemään sairastunutta ihoaluetta vähintään 30 sekunnin ajan. He ovat varoittaneet uimareita olemaan pesemättä sairasta ihoa juomavedellä tai alkoholilla allergisten reaktioiden estämiseksi. Merivettä voi käyttää pesuun, jos etikkaa ei ole.

Karonin kunnanvaltuuston puheenjohtaja Trin Thipmongkol kertoi Phuket Expressille, että useimmat myrkylliset hyytelökalat Phuketin rantojen lähellä ovat portugalilaisia ​​man-o-sota, jotka eivät ole yhtä vaarallisia kuin Box Meduusat tai Sea Wasp.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.