Thaimaalainen mies tekee 1200 XNUMX kilometrin vaelluksen jalan kosikseen tyttöystäväänsä

KUVA: Matichon

Kansallinen -

Intohimoinen 52-vuotias thaimaalainen mies on raskaalla tehtävällä todistaakseen todellisen rakkautensa naiselle, jonka hän tapasi verkossa. Kotikaupungistaan ​​Nakhon Nayokin maakunnasta lähtevä mies kulkee kävellen haastavan 1200 kilometrin matkan saavuttaakseen elämänsä rakkauden Satunin maakunnassa Thaimaan romanttisimpana päivänä, ystävänpäivänä.

Suthep Lomjit eli "Maew" lähti matkalleen tammikuun 14. päivänä toivoen yhdistyvänsä tyttöystävänsä, rouva Thanapa Kheawonin kanssa, joka asuu 1,200 km päässä ystävänpäivänä 14. helmikuuta.

Yhdessä TikTokiin julkaisemassaan dokumentointivideossa Suthep paljasti, että hän oli tavannut 56-vuotiaan tyttöystävänsä verkossa, mutta ei koskaan henkilökohtaisesti, joten hän halusi tavata hänet henkilökohtaisesti kosiaakseen häntä "näyttääkseen kaikille sen todellisen rakkauden löytyy sosiaalisessa mediassa."

Hänen videonsa saivat miljoonia katselukertoja TikTokissa ja valtavaa tukea sekä nettiläisiltä että ihmisiltä matkan varrella. Pelastustyöntekijät seuraavat häntä ajoneuvossa hänen vaeltaessaan pitämään hänet kurissa.

Thanapa eli "Yu" odottaa innoissaan Suthepia Etelä-Thain Satunin maakunnassa. Nainen myönsi thaimaalaiselle medialle tuntevansa ujoutta, koska hän tiesi, että hän saa vihdoin tavata poikaystävänsä henkilökohtaisesti.

"En voi kuvailla tunnettani. Mutta minulla on hänelle pieni yllätys, kun hän saapuu tänne huomenna (14. helmikuuta).

Vaellus kestää noin 16 tuntia, jos se on taukoajoa, ja kävely kestää vähintään 200 tuntia, jos taukoja ei pidetä.

52-vuotiaan Suthepin odotetaan yhdistävän verkkorakastajansa tiistaina näyttääkseen maailmalle toivon symbolin ja muistutuksen siitä, että todellinen rakkaus ei tunne rajoja.

Tarina on houkutellut kansainvälistä lehdistöä ja runsaasti thaimaalaista lehdistöä, jotka ovat kokoontuneet Yun kodin lähelle huomista suurta päivää varten.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=-=-===-=-=-=–=–=–=–==-

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tanakorn Panyadee
Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.