Tuli tuhosi 60 vuotta vanhan rakennuksen koulussa Thalangissa

Thalang –

Tulipalo tuhosi 60 vuotta vanhan rakennuksen koululla Thalangissa.

Thalangin piiripäällikkö Bancha Tanooin kertoi Phuket Expressille, että tulipalo sai alkunsa kello 8 eilen illalla (helmikuun 00.th) Baan Kok Wat Mai -koulun rakennuksessa Thep Krasattrissa.

Palomiehet neljällä paloautolla Thep Krasattrin kunnasta ja Cherng Talayn kunnasta saapuivat paikalle vihdoin sammuttamaan palon. Rakennus on noin 60 vuotta vanha. Rakennusta kunnostettiin.

Henkilövahinkoja ei kuitenkaan raportoitu. Thaimaan oikeuslääketieteen poliisi tutkii palon tarkkaa syytä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.