Alueen 8 poliisi varoittaa käytettyjen autojen ostamisesta sen jälkeen, kun seitsemän autoa takavarikoitiin väärennetyillä rekisterikilpeillä

eteläinen -

Alue 8 Poliisi on varoittanut käytettyjen autojen ostamisesta, koska seitsemän autoa on takavarikoitu väärennetyillä rekisterikilpeillä.

Eilen (8th), Phuketissa sijaitseva alueen 8 poliisi kertoi Phuket Expressille, että he ovat takavarikoineet seitsemän autoa, joista kaksi epäiltyä kahdella autolla pidätettiin Nakhon Si Thammaratissa. Toinen auto ja epäilty pidätettiin Surat Thanissa. Heitä syytetään väärennettyjen autoasiakirjojen käytöstä.

Viimeiset neljä autoa takavarikoitiin kuljettajien yrittäessä paeta tietarkastuspisteissä. Auton omistajiin ollaan yhteydessä. Kaksi takavarikoitua autoa oli Samuin saarella ja kaksi muuta autoa Krabissa ja Nakhon Si Thammaratissa.

Näiden autojen havaittiin käyttäneen väärennettyjä rekisterikilpiä ja verotarroja.

Alue 8 Poliisi on varoittanut ihmisiä olemaan varovaisempi käytettyjä autoja ostaessaan ja pyytänyt kuluttajia välttämään käytettyjen autojen ostamista verkkokaupasta, koska suurin osa niistä ei ole laillisia ajoneuvoja tai niillä on talousongelmia tai ne ovat jopa mahdollisesti varastettuja autoja.

Väärennettyjen valtion asiakirjojen käyttämisestä seuraa jopa viiden vuoden vankeustuomio tai 100,000 XNUMX bahtin sakko tai molemmat.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.