Oleskeluajan ylittävä kazakstanilainen nainen pidätettiin Phuketin lentokentällä väärennettyjen asiakirjojen avulla

Phuket -

Kazakstanilainen nainen pidätettiin Phuketin kansainvälisellä lentokentällä. Hänet löydettiin väärennettyjen asiakirjojen käyttämisestä ja 89 päivän oleskeluajan ylittämisestä.

Phuketin kansainvälisen lentokentän maahanmuuttovirkailija kertoi Phuket Expressille, että eilen, 8. helmikuutath), he ovat pidättäneet XENIYA KOPEIKINAN, 27, Kazakstanin kansalaisen.

Hänet löydettiin käyttämällä passissaan väärennettyjä leimoja. Häntä syytetään väärennettyjen postimerkkien ja väärennettyjen asiakirjojen käyttämisestä, ja hänellä on nyt 89 päivää ylimääräistä oleskelua.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.