TAT johtaa vahvaa "Amazing New Chapters" -läsnäoloa Thaimaassa ATF 2023 -tapahtumassa

LEHDISTÖTIEDOTE:

Vaikuttava Thaimaa-osasto, "Amazing Thailand, Amazing New Chapters Reception", Thailand Media Briefing ja TRAVEX-myyjien delegaatiot auttavat kuvaamaan valtakunnan uutta suuntaa kohti mielekkäämpää matkustamista.

Yogyakarta, 6. helmikuuta, 2023 – Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) on järjestänyt Thaimaan vahvan läsnäolon ASEAN Tourism Forum (ATF) 2023 -tapahtumassa 2.-5 Jogja Expo Centerissä (JEC) Yogyakartassa, Indonesiassa. että "Thaimaa on täysin avoinna matkailulle ja että meneillään olevan "Visit Thailand Year: Amazing New Chapters" -kampanjan myötä valtakunta on matkalla mielekkääseen matkailusuuntaan keskittyen arvokkaaseen ja kestävään matkailuun.

Kuten aina, Thaimaan läsnäolon keskipisteenä ATF:ssä oli TAT:n Thailand Stand, jonka teemana vuonna 2023 oli "Visit Thailand Year 2023: Amazing New Chapters". Esillä oli joukko matkailukohteita, palveluita ja tuotteita eri puolilta Thaimaata, sekä esittelyjä modernin ja perinteisen thaimaalaisen taiteen ja käsityön tekemisestä sekä kohokohtia siitä, kuinka tuotteiden kierrätys on auttanut Thaimaata matkalla kohti kestävämpää ja vastuullisempaa matkailua.

Thaimaan messuosastolla TAT:iin liittyi yhdeksän myyjän delegaatio Thaimaasta, johon kuului kahdeksan hotellia ja THAI Smile Airways. He olivat niiden 250 myyjän ja 250 ostajan joukossa, jotka osallistuivat ATF:n TRAVEX-matkavaihtokomponenttiin.

Thaimaa-osaston lisäksi TAT järjesti myös "Amazing Thailand, Amazing New Chapters Reception" -tapahtuman 2. helmikuuta kiittääkseen Thaimaan matkailukumppaneita ympäri maailmaa heidän jatkuvasta luottamuksestaan ​​kuningaskuntaan yhtenä maailman suosituimmista lomakohteista.

Vastaanoton teemana oli Go North, jonka tavoitteena oli osoittaa, että Bangkokin vilkkaan metropolin, etelän ja idän kauniiden rantojen ja nähtävyyksien lisäksi Thaimaa tarjosi myös muita yhtä houkuttelevia vierailukohteita. Pohjoisen matkailunähtävyyksien esittely sekä kulttuuriesitykset olivat vastaanoton kohokohta.

Tapahtuman aikana TAT on myös toteuttanut Thaimaan mediatiedotustilaisuuden, jossa on tiedotettu Thaimaan matkailutilanteesta, esitelty uusimpia matkailustrategioita sekä tuoda esille uusia matkailutuotteita ja -palveluita.

Tanes Petsuwan, TAT:n Aasian ja Etelä-Tyynenmeren kansainvälisen markkinoinnin apulaiskuvernööri, kertoi tiedotustilaisuudessa: "Meneilevä Visit Thailand Year: Amazing New Chapters -kampanja on auttanut kertomaan maailmalle, että Thaimaa on avautunut täysin uudelleen matkailulle. auttamalla meitä vastaanottamaan 11.15 miljoonaa kansainvälistä matkailijaa vuonna 2022.

"TAT jatkaa pitkäjänteistä "Amazing Thailand" -brändäystä maailmanlaajuisissa markkinointitoimissaan ja korostaa tätä "Amazing New Chapters" -konseptilla edistääkseen kokemuspohjaista matkailua ja pyrkimystä mielekkäämpään matkailuun, joka on kestävämpää ja kestävämpää. vastuullisempi. Tämä sisältää valtakunnan 5F:n pehmeän voiman perustan, eli ruoan, elokuvan, festivaalin, taistelun ja muotin, sekä kutsumisen maailman matkailijoille nauttimaan uusista ja olemassa olevista matkailuelämyksistä Thaimaassa.” Vuonna 2023 TAT odottaa vastaanottavansa 25 miljoonaa kansainvälistä turistia. Matkailun kokonaistulotavoite on 2.38 biljoonaa bahtia, mikä tarkoittaa paluuta 80 prosenttiin pandemiaa edeltävästä tasosta vuonna 2019.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.