Rawai kutsuu kaikki liittymään Beach Marketille

Rawai -

Rawai kutsuu asukkaita ja turisteja mukaan Beach Marketiin, joka on käynnissä.

Rawain pormestari Aroon Solos kertoi Phuket Expressille, että "Lard Lae Lay" (Watching Beach Market) järjestetään vuosittain. Tänä vuonna se järjestetään joka perjantai ja viikon lauantai kahden kuukauden ajan tästä kuusta ensi kuuhun Rawai Beachillä. Torilla on tarjolla paikallisten kalastajien tuoreita mereneläviä, paikallisia tuotteita ja perinteisiä esityksiä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.