Kolme Bryden valasta havaittiin lähellä saarta Surat Thanissa

Surat Thani -

Kolme Bryden valasta havaittiin Mu Ko Ang Thongin kansallispuistossa Surat Thanissa.

Edellinen tarinamme:

Kaksi Bryden valasta havaittiin Mu Ko Ang Thongin kansallispuistossa Surat Thanissa.

Nyt päivitykseen:

Mu Ko Ang Thongin kansallispuiston johtaja Sathit Tantikrittaya sanoi tänään (3. helmikuuta)rd) kolme Bryden valasta nähtiin Mu Ko Ang Thongin kansallispuistossa äskettäin toisen kerran.

Kaksi heistä on virkamiesten tiedossa ja nimetty Thaimaan Bryde's Whales -järjestelmässä nimellä Wan Dee ja vauva Wan Roong, jotka nähtiin myös eilen. Thaimaan Bryden valaiden järjestelmän mukaan Wan Roong, vauva, syntyi 5. syyskuutath viime vuonna. Kolmas valas on edelleen tunnistettavissa.

Bryden valasrekisterin mukaan tällä alueella tavataan vain yksi tai kaksi Bryden valasta vuodessa. Sen jälkeen kun kansallispuistoalueet suljettiin matkailulta Covid-19:n aikana vuosina 2020–2021, kansallispuiston ekologinen järjestelmä on parantunut ja valaita on tulossa alueelle lisää.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.