Vanhempi Thaimaan poliisi varoittaa edelleen, että vaping on laitonta, vaikka keskustelu vaping-laeista jatkuu

Kansallinen -

Thaimaan laki- ja oikeudenkäyntiosaston vanhempi poliisi sanoi, että jokainen, joka jää kiinni sähkösavukkeiden tai sähkösavukkeiden kuljettamisesta, voidaan tuomita jopa 500,000 XNUMX bahtiin ja saada enintään viiden vuoden vankeustuomio.

Pol. Osaston johtaja kenraaliluutnantti Trairong Phiewphan sanoi keskiviikkona 1. helmikuuta, että sähkösavukkeet, jotka tunnetaan myös nimellä vape, ovat kauppaministeriön vuosien 2014 ja 2016 direktiivien mukaan kiellettyjä tuotteita, joita ei saa tuoda kuningaskuntaan. .

Lausunnot tulevat useiden korkean profiilin tapausten jälkeen väitetyn kiristyksen, kuten tämän taiwanilaisen näyttelijän kanssa ja tämä kiinalaisten turistien kanssa on osunut Thaimaan uutisiin.

Ihmiset, joilla on hallussaan sähkösavukkeita, rikkovat siten lakia hyväksyessään tai omistaessaan kiellettyjä tuotteita ja voivat saada jopa 500,000 246 bahtin sakon ja/tai jopa viiden vuoden vankeusrangaistuksen lain 244 ja 2017 pykälän mukaisesti. XNUMX tullilaki, sanoi Pol. Kenraaliluutnantti Trairong.

Poliisi jatkoi, että myös höyryt katsotaan savukkeiksi, koska ne tuovat nikotiinia käyttäjän kehoon vuoden 4 tupakkavalvontalain 2017 §:n mukaan, mikä tarkoittaa, että höyryn käyttäjien on laitonta tupakoida kielletyllä alueella.

Rikoksentekijät voivat saada jopa 5,000 XNUMX bahtin sakon, Trairong sanoi.

Hän lisäsi, että lakia voidaan muuttaa tulevaisuudessa muuttuvien trendien tahdissa, mutta huomautti, että poliisilla on velvollisuus valvoa voimassa olevia lakeja. Tämä johtuu siitä, että jotkut poliitikot ovat vaatineet lakien muuttamista äskettäin, kuten täällä näkyy.

Pattaya News toteaa sekä tietoja laillisilta kumppaneiltamme täällä Isaan Lawyersissa, jotka höyrystävät Thaimaassa on ollut kiistanalainen aihe jo jonkin aikaa, varsinkin viime aikoina, ja monet maat ja alueet ympäri maailmaa ovat ryhtyneet toimiin joko rajoittaakseen tai kieltääkseen sen käytön kokonaan.

Thaimaa on yksi tällainen maa, ja Thaimaan kuninkaallinen hallitus on ilmoittanut, että kaikenlaisten elektronisten savukkeiden tai höyrystyslaitteiden hallussapito, myyminen tai käyttö on täysin laitonta.

Tämä kielto otettiin käyttöön vuonna 2014, eikä sitä ole sen jälkeen muutettu. Thaimaa soveltaa höyrystystä koskevia lakeja, joiden tarkoituksena on suojella yleisöä toimintaan liittyviltä mahdollisilta terveysriskeiltä.

Vaping, joka viittaa sähkösavukkeen kaltaisen laitteen tuottaman aerosolin hengittämiseen, on ollut kiistanalainen asia Thaimaassa viime aikoina.

Huolissaan höyrystyksen terveysvaikutuksista Thaimaan hallitus on päättänyt toteuttaa useita laillisia toimenpiteitä rajoittaakseen toimintaa, esimerkiksi jokaisen, joka haluaa höyrystää Thaimaassa, on ensin hankittava lupa terveysministeriöltä.

Lupa myönnetään vain yli 18-vuotiaille, ja hakijan on todistettava ikänsä, läpäistävä lääkärintarkastus ja annettava lääkärin kirjallinen suostumus. Lisätietoja saat Isaan Lawyersilta täältä.

On tärkeää huomata, että vaikka höyrystyslaitteita voi edelleen ostaa Thaimaasta, se on laitonta ja sen ostaminen voi johtaa vakaviin seurauksiin.

Viranomaiset eivät myöskään välttämättä aina sulje silmiään sen myyntiä vastaan, ja sinut voidaan pidättää ja syyttää, vaikka ostaisit sen paikalliselta myyjältä.

On myös laitonta myydä höyrystystuotteita alaikäisille, ja rangaistukset vaihtelevat sakosta jopa vankeuteen.

Höyrystysvälineiden hallussapidosta tai käytöstä kiinni jääneet voivat saada vankeusrangaistuksen ja/tai valtavia sakkoja. Jos jää kiinni, yksi ensimmäisistä asioista, joita sinun tulee tehdä, on ottaa yhteyttä asianajajaan, kuten Issan Lawyersiin, saadaksesi apua.

Vaikka höyrylaitteiden ostaminen Thaimaasta on edelleen teknisesti mahdollista, on erittäin suositeltavaa, että matkustajat välttelevät höyrystyslaitteiden käyttöä. välttää kaikki oikeudelliset ongelmat. On myös tärkeää, että matkatoimistot ja matkanjärjestäjät antavat vierailleen riittävät varoitukset heidän turvallisuutensa varmistamiseksi.

Lisäksi on laitonta höyrystää julkisilla paikoilla, kuten toimistoissa, oppilaitoksissa, sairaaloissa, lentokentillä ja joukkoliikenteessä. Rikoksentekijät voidaan tuomita enintään 1,000 30 bahtiin sakkoihin tai vankeuteen enintään XNUMX päiväksi.

Ne Tämän lain rikkomisesta Thaimaassa on vakavia seurauksia. Sekä ulkomaalaisille että Thaimaan kansalaisille voidaan määrätä pidätys ja vankeusrangaistus sekä sakkoja. Tämä koskee matkustajia, jotka tuovat mukanaan kaikenlaisia ​​höyrystyslaitteita, sekä myyjiä, jotka yrittävät myydä niitä.

Lisäksi Britannian hallitus on antanut kansalaisilleen varoituksen, jossa todetaan, että jokainen, joka jää kiinni näiden laitteiden käytöstä tai myymisestä Thaimaassa, voi saada vakavia sakkoja ja rangaistuksia.

Lisätietoa laillisilta kumppaneiltamme, Issan Lawyersilta.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.