TAT korostaa tupakoinnin vastaisia ​​lakeja Thaimaassa

LEHDISTÖTIEDOTE:

Thaimaahan tulevien matkustajien tulee olla tietoisia siitä, että sähkösavukkeet (e-savukkeet tai "vaping") sekä vesipiippujen tupakointi ja sähköiset vesipiiput ovat kaikki laittomia Britanniassa.

Bangkok – Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) muistuttaa kuningaskunnan vierailijoita tupakoinnin kieltämisestä yleisillä alueilla, jotka ovat osa sen tupakkavalvontalakia, joiden tavoitteena on edistää turvallista, puhdasta ja savutonta ympäristöä kaikki.

Thaimaahan tulevien matkailijoiden tulee myös olla tietoisia siitä, että sähkösavukkeet (e-savukkeet tai "vaping") sekä vesipiippujen tupakointi ja sähköiset vesipiiput ovat kaikki laittomia kuningaskunnassa."

Viime aikoina on sattunut tapauksia, joissa ulkomaalaisia ​​matkustajia, jotka eivät tienneet kiellosta, uhkaa paikan päällä sakko tai pidätys. Thaimaan hallitus otti kiellon käyttöön vuonna 2014 terveydellisistä syistä ja siitä, että sähkösavukkeet ja shishat houkuttelivat nuoria tupakoimaan.

Siten Thaimaahan tulevia matkustajia kehotetaan olemaan tuomatta mukanaan sähkösavukkeita tai sähköisiä vesipiippuja tai mitään e-savukkeisiin liittyviä esineitä tai laitteita, mukaan lukien laitteessa käytetty "mehu".

Samoin Thaimaata määränpäänä myyvien matkatoimistojen tai matkanjärjestäjien tulee varmistaa, että heidän asiakkaansa ovat tietoisia voimassa olevasta sähkösavukkeiden, shishan tupakoinnin ja sähköisten vesipiippujen kiellosta.

Matkailu- ja urheiluministeriö tekee myös tiivistä yhteistyötä matkanjärjestäjien ja oppaiden kanssa hakeakseen yhteistyötä matkailijoiden kanssa, jotta he eivät tupakoitsisi kielletyillä alueilla, erityisesti lentokentillä, urheilukeskuksissa ja matkailukohteissa valtakunnallisesti.

Tupakoinnin kiellettyjä ulkoilupaikkoja ovat liikunta- tai urheiluharjoittelutilat, kaikenlaiset urheilupaikat tai kilpailut, yleiset puistot, eläintarhat, huvipuistot, lasten leikkipaikat ja markkinat. Opastettujen retkiryhmien kanssa matkustavien matkailijoiden on noudatettava tarkasti tätä uutta sääntöä ja määräystä.

Thaimaasta tuli Maailman terveysjärjestön tupakoinnin torjuntaa koskevan puitesopimuksen sopimuspuoli 27. helmikuuta 2005. Siitä lähtien maasta on tullut yksi maailman edelläkävijöistä taistelussa tupakoinnin kieltämiseksi lähes kaikilla julkisilla sisätiloilla, sisätyöpaikoilla ja julkisilla paikoilla. kuljetus. Tämä sisältää tupakointikiellon Thaimaan rannoilla eri puolilla maata, joka tuli voimaan marraskuussa 2017 osana maan kestävän matkailun pyrkimyksiä.

Kuusi Thaimaan lentoasemaa, Bangkokin Suvarnabhumi ja Don Mueang, Phuket, Chiang Mai, Hat Yai ja Mae Fah Luang Chiang Rai, joita kaikkia operoi ja hallinnoi Thaimaan lentokentät (AOT), julistettiin tupakoimattomiksi 3. helmikuuta 2019 alkaen kaikissa tupakointihuoneissa. terminaalit olivat suljettuina sen jälkeen.

AOT:n mukaan muutos kaikkien tupakointihuoneiden sulkemiseen on vuoden 2017 tupakkavalvontalain mukainen. Samaan aikaan kansanterveysministeriön virallinen ilmoitus marraskuussa 2018 on myös listannut "lentokenttien yleiset alueet" useiden uusien vyöhykkeiden joukkoon, joilla tupakanpoltto on kielletty, ja niistä seuraa jopa 5,000 XNUMX bahtin sakko per rikkomus.

TAT ymmärtää, että AOT on osoittanut tupakointialueita terminaalien ulkopuolella. Lisätietojen saamiseksi näiden kuuden lentokentän kautta kulkevia turisteja ja matkustajia kehotetaan ottamaan yhteyttä AOT-yhteyskeskukseen soittamalla puh.: 1722 tai käymään lentokentän tietopisteessä.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaajaa ei löydy, se on todennäköisesti jo poistettu. Muita toimia ei tarvita.

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.