Vesiskootteri- ja purjelautailijalle määrättiin 60,000 XNUMX bahtin sakko Thalangin rannalla olevien sääntöjen rikkomisesta

Thalang –

Vesiskootteri- ja purjelautailijalle määrättiin 60,000 XNUMX bahtin sakko, koska hän oli rikkonut sääntöjä ja toiminut suojellulla rannalla Thalangissa.

Phuketin merenkulkutoimiston päällikkö Chayapong Pranit kertoi Phuket Expressille saaneensa valituksia siitä, että vesiskootteri- ja purjelautailija toimi laittomasti Surin Beachillä Cherng Talayssa.

Surin Beach on suojeltu ranta (White Beach Project), jossa merenkulkualan yritykset on kielletty. Nämä aktiviteetit ovat ärsyttäneet rannalla kävijöitä ja uimareita, eivätkä ne ole heille turvallisia.

Mr. Chayapong kertoi Phuket Expressille eilen (27. tammikuutath), että kun viranomaiset tarkastivat rantaa, sieltä löytyi viisi vesiskootteria. Nämä vesiskootterit on rekisteröity käytettäviksi vain Bang Tao Beachillä Cherng Talayssa ja vesiskoottereita käytetään väärällä alueella niiden lisenssien vuoksi. Kuljettaja on saanut 10,000 50,000 bahtin sakot jokaisesta vesiskootterista, yhteensä XNUMX XNUMX bahtia.

Mr. Chayapong kertoi myös Phuket Expressille, että he havaitsivat, että operaattori käytti purjelautailuun venettä, jota saa käyttää vain Kamala Beachillä Kathussa. Kuljettaja sai myös vielä 10,000 XNUMX bahtin sakon, koska hän käytti venettä lisenssissä väärällä alueella.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.