Brittimies pidätettiin Samuin saarella 25 päivän oleskelun vuoksi

Samui, Surat Thani -

Brittimies pidätettiin Samuin saarella Surat Thanissa 25 päivän ajan hänen laillisten viisumiehtojensa ylittymisestä.

Surat Thanin maahanmuuttoviranomaiset kertoivat Phuket Expressille, että he ovat tällä viikolla pidättäneet Arran Newmanin, 36, Britannian kansalainen, hotellissa Maretissa Samuin saarella.

Hän on nyt 25 päivää ylittänyt laillisen viisuminsa upseerin mukaan. Hänet vietiin Bo Phutin poliisiasemalle syytteitä oleskeluajan ylittämisestä. Oli epäselvää, miksi herra Newman oli jäänyt viisuminsa yli.

Pidätys seurasi sitä, että Surat Thanin maahanmuuttoviranomaiset partioivat tiukasti maassa oleskelun ylittäneiden ulkomaalaisten torjumiseksi uudessa kampanjassa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.