Rakenteet Kamala Beachiltä poistettu valitusten jälkeen

Kamala -

Kamala Beachin rakenteet on poistettu lukuisten valitusten jälkeen.

Kamalan hallintojärjestö kertoi Phuket Expressille, että he ovat saaneet valituksia siitä, että Kamala Beachin rantasängyn pitäjän väitetään tunkeutuneen rantaan puisella aidalla.

Lainvalvontaviranomaiset lähetettiin tarkastamaan aluetta, jolla toimija määrättiin poistamaan aita rannalta.

Rantojen tunkeutuminen on ollut herkkä aihe joillekin Phuketissa, kun viranomaiset ovat säännöllisesti purkaneet laittomasti rakennettuja rakenteita.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.