Phuket tuotti kiinalaisena uudenvuoden aikana vähintään 2.6 miljardia bahtia, sanoo matkailuviranomainen

KUVA: MGR verkossa

Phuket -

Yli 158,000 2.6 thaimaalaista ja ulkomaalaista vieraili Phuketissa kiinalaisen uudenvuoden festivaaleilla, jotka tuottivat vähintään XNUMX miljardia bahtia, TAT-viranomainen sanoi.

Thaimaan matkailuviranomaisen (TAT) Phuketin toimiston johtaja Nanthasiri Ronnasiri kertoi Phuket Expressille, että Kiinan uudenvuoden festivaalin aikana 21. tammikuutast tammikuulle 22nd, 2023, Phuketissa oli 158,414 2.6 kävijää, jotka tuottivat vähintään XNUMX miljardia bahtia.

Kansainvälisiä lentoja oli yhteensä 121 40 lentoyhtiöltä ja niillä kuljetettiin 24,809 121 matkustajaa ja 17,155 kotimaan lentoa kuljetti XNUMX XNUMX matkustajaa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.