Mies pidätettiin Kathussa 22,406 XNUMX meth-pillereillä ja puolen kilogramman kristallimetyylikloridilla

Kathu -

Epäilty on pidätetty 22,406 570.59 metamfetamiinipillereillä ja XNUMX grammalla metamfetamiinia Kathun alueella.

Phuketin maakunnan poliisi kertoi Phuket Expressille, että perjantaina (20th) he ovat pidättäneet Prasit 'Sit' Kunlaratin, 42, Phuketista.

Häneltä takavarikoitiin 22,406 570.59 metamfetamiinipilleriä ja XNUMX grammaa metamfetamiinia.

Hänet pidätettiin kota lähellä Bang Wardin patoa Kathussa. Hänet vietiin Kathun poliisiasemalle syytteeseen luokan 1 huumeiden laittomasta hallussapidosta myyntitarkoituksessa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.