Kata Walking Street -tapahtuma on käynnissä

Kata -

Kata Walking Street järjestetään helmikuun 19. päivään astith.

Mr. Kan Prachumpan, KW Plazan toimitusjohtaja, kertoi Phuket Expressille, että Kata ja Karon ovat yksi kuuluisimmista paikoista ulkomaalaisille ja turisteille Phuketissa kauniilla Kata ja Karon Beachillä. Kävelykadun tavoitteena on edistää paikallista matkailua ja taloutta.

Walking Streetillä on yli 200 osastoa, joissa myydään ruokaa, vaatteita, asusteita ja paikallisia tuotteita. Tapahtuma järjestetään kuukauden ajan 19. tammikuuta alkaenth helmikuuhun 19th , 2023 klo 4–00.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.