Palkinto 100,000 XNUMX bahtia kadonneesta kissasta Phuketissa

Phuket -

Kiinalainen ulkomaalainen on tarjonnut 100,000 XNUMX bahtin palkkion jokaiselle, joka löytää hänen kadonneen kissansa, valkoisen persialaisen kissan.

Xiong, 40, Kiinan kansalainen, kertoi Phuket Expressille keskiviikkona (18. tammikuuta), että kadonnut kissa Garfield on uros kaksivuotias valkoinen persialainen kissa. Garfield on viety Kiinasta neiti Xiongin kanssa. Garfield kulki hänen kanssaan kaikkialle.

Garfield on ollut poissa kotoa Soi Pasak 4/1:ssä Cherng Talayssa Thalangissa nyt yksitoista päivää. Xiong on kaipannut häntä paljon.

Jos joku näkee hänet, ota yhteyttä numeroon 093 581 2166. 100,000 XNUMX bahtin palkkio myönnetään tiedoista, jotka johtavat hänen turvalliseen löytymiseen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.